Revlon Plum Velour Super Lustrous Lipstick

Revlon_Shine_SuperLustrous_PlumVelour

     Neavând buze cu volum și nici simetrice nefiind, am evitat mereu rujurile și chiar glossurile. Le port doar atunci când e necesar și nu port aproape niciodată nuanțe deschise.

     Prima care mi-a recomandat nuanțele de mov închis/ vișiniu a fost sora mea. Era o perioadă când încercam să găsesc un ruj roșu potrivit pentru nuanța tenului meu, lucru pe care, să fiu sinceră, nu l-am rezolvat nici în ziua de azi, deși au trecut câțiva ani de atunci. Mi-a sugerat să o ascult și bine am făcut.

     Momentan dețin două rujuri în nuanțele sus amintite, unul de la Avon și unul de la Revlon. Astăzi vreau să vă vorbesc despre cel din urmă. Din păcate, deși nuanța pare minunată, am fost dezamagită de faptul că odată aplicat rujul are o oarecare transparență de care nu scapi nici dacă aplici trei straturi, iar în ceea ce privește culoarea, aceasta nu e închisă, ci seamănă mai degrabă cu petele lăsate de mure. Am încercat să îl aplic peste fond de ten însă rezultatul nu a fost unul îmbucurător. În cele din urmă am găsit o soluție: înainte de a aplica rujul, folosesc pe întreaga suprafață a buzelor un creion închis la culoare. În funcție de nuanța naturală a buzelor, culoarea rujului după aplicare poate diferi de la o persoană la alta. Un ultim aspect pe care aș vrea să îl lămuresc e că rujul nu este rezistent la transfer.

     Voi ce nuanțe  preferați? Ce părere aveți despre gama de rujuri de la Revlon?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: